Saturday, April 16, 2011

it's been a while since....

i update my blog . sorry guys :) it's been a hard times . biasalah , hostelitess .
well , skrg da april . welcome ! hope this month will be a good month (well , actually it's not!)
macam macam jadi yang tak diceritakan .
contohnya :

1)HARI AMEK RESULTS F5 2010
2)MESYURAT PIBG
3)ROMBAKAN DORM & CAT CAT
4)FORM 4 -___________-"
5)MSS :(
6)TONYE
7)RESULTS UJIAN 1
8)MR WITH IARL

yeah maybe itu jea . ulasan lebih lanjut ?

1)HARI AMEK RESULTS F5 2010
mmg best , dapat lpas rindu kejap . haha :D nmpk NH yg sgt sgt dirindui . and dia buat muka comel time dkt tangga tuh haha tbe tbe jadi rapat dgn aben, kewet dan semestinya thaqib ! dan tidak dilupakan abang nadeem saya :) mcm mana boleh rapat ? guess laa , haha mestilah sbb FB . tp deaorg best lah . plus , jumpa paan. ta sangka kan dia dpt 5A. bila belajarnya entohh lah haha. btw , CONGRATS !

2)MESYURAT PIBG
tade pape yg menarek pun org balik , aku tak HAHA tp ramai juga lah yg ta balek . buat apa ? tgk cerita korea bhaii. dah la , drama . jenuh marathon , mencari masa utk habeskan 20 episodes ! just imagine that haha tapi , boleh dikatakan khatam jugak lah walaupun bnyk skips . sumpah best !
haa cerita ni lah ! syok kan kan E.L ? da taksub . sume bnda yg buat , sume terikut cerita ni :P thanks cikgu ainnul !


LOVE IS CINTA & QASEH

3)ROMBAKAN DORM & CAT CAT
best mmg best , tapi penatnye Tuhan je yg tahu . perghhh --' angkt katil lah , cat dorm, cat bilik prep, tolak locker. tp it's worth it. sbb hasilnya : dorm lebih luas dan cantik. sampailah kami dpt no.2 utk pertandingan dorm terbersih ! wuhuuuu~ dpt lah goodie bag. and yg menareknya , time jamuan bulanan, dpt mkn serve . wuhuuuu :D capub habes lah bila amek goodie bag tuh :> satu skolah tahu saya dorm apa . tp takpe , janji dorm terbersih ! goodjob D204 ;)

4)FORM 4 -___________-"
yang ini no comment. lantak korg lah . asalkan korg bahagia. tapi aku sakit hati bila dgar korg dgn form5. dah lah pujaan hati aku . SM, A1. dan yg paling sakit hati , MSS :( urghhhhhh -____-"

5)MSS :(
iwantyou :( dari last year . penat faa nanges sbb awak . da ta larat dah . bulan ni saja da countless da faa nanges sbb awak . tanye mueh , tanye anis khatib, tanye mama, tanye fayana , tanye la sume org :( faa rasa mcm org bodoh sbb expecting too much from you , but i really really want you :( faa te penah mcm ni , even mama faa pun tahu abt my feeling towards you . well , it's yr choice :( i'll wait .

6)TONYE
budak comel ni haha shahrul naim namanya . lawak . sumenya bermula dgn meera la yg suruh hntar krtas addmath dia time dkt DM. then kirim salam sume haha and time dkt bus station gerik tuh, dia babai :) awak comel la tonye !

7)RESULTS UJIAN 1
not bad lah . 1 jea failed . sejarah . sbb? aku abca satu pun ta masuk . sbb ? jazrin iqmal punya pasal :( ranking form5 aku 47 . kira boleh tahan jugak lah haha but then , physics aku drop gila . kecewa gila lah . tkpe , midterm ni aku buat btol btol . wish me luck !

8)MR WITH IARL
they seem happy together :')

and finally , i still ........


LOVE DOMO ! ;)


2 comments:

  1. yeah...jelez kea..haha
    sape IARL tuh yea??haha

    ReplyDelete
  2. haha mana ada jeles lah , sgt sgt sgt sukaaa ! :P

    ReplyDelete